Path of Exile 2 deelt nieuwe trailer en gameplay

Geplaatst: 9 april 2021 11:15

Path of Exile 2 heeft een nieuwe trailer en een gameplay video van 20 minuten gekregen en het lijkt erop dat Diablo 4 serieuze competitie gaat krijgen.

Grinding Gear heeft ons eindelijk een inzicht gegeven in Path of Exile 2, nadat de game in 2019 werd onthuld tijdens Exilecon. De nieuwe trailer en de 20 minuten lange gameplay video zijn een onderdeel van een livestream die de nieuwe uitbreiding van Path of Exile aankondigde. Zowel de trailer als de gameplay video focussen op de tweede act van de zeven geplande acts. Hierin baant de speler zich een weg door een woestijn gevuld met vijanden, met de hulp van een massieve caravan van een nomaden stam. Die caravan is ook je terugkeer punt. De gameplay video laat een hoop actie en nieuwe types wapens zien. De video laat ook zien dat Act 2 niet lineair is, je kunt de missies die je krijgt toegewezen in verschillende volgordes spelen.

Path of Exile 2 staat gepland voor 2022 en wordt gratis om te spelen.

Bron: YouTube IGN

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Path of Exile 2

Series

-

Uitgever

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasewindow

NNB

Ontwikkelaar

Grinding Gear Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord