Nieuws over Tomb Raider: Underworld

Geplaatst:
Aangepast: 18 februari 2020 13:15

SCi laat vandaag weten dat Tomb Raider: Underworld eind 2008 zal verschijnen voor de PC, Xbox 360, PlayStation 3, Wii, PlayStation 2 en Nintendo DS. Eerst stond de game namelijk gepland voor alleen de PC,Xbox 360 en PlayStation 3. Maar nu kunnen ook de bezitters van een Nintendo DS, Wii of PlayStation 2 aan de slag met de game. Vandaar dat de game wat later verschijnt dan verwacht.

De gebeurtenissen gaan door en zetten zich voort waar Tomb Raider: Legend gebleven is. Zo zul je je weer een weg moeten klauteren in verschillenden omgevingen. Personages Zip en Allister zullen terug keren in de game. En misschien zal zelfs Winston rondzwervend in de Manor. Het gerucht gaat dat het plot gedeeltelijk op de Maya kalender is gebaseerd, en dus waarschijnlijk het einde van de levenscyclus van de tijd (de tijdlijn van de Maya-kalender eindigde in 2012).

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Tomb Raider: Underworld

Series

Tomb Raider

Uitgever

Eidos Interactive

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 2, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo DS, Nintendo Wii

Releasedatum

21 november 2008

Ontwikkelaar

Crystal Dynamics

Gameliner Awards

-

Lees meer