Nieuws over Duke Nukem Trilogy

Vandaag liet Terry Nagy, CEO van Apogee Software, ons weten dat we in de zomer van 2009 drie verschillende games van Duke Nukem kunnen verwachten. De drie games, Critical Mass, Chain Reaction en Proving Ground, spelen zich af in verschillende tijdzones.

Critical Mass speelt zich af in de toekomst, waar je met futurischtische wapens kan knallen. Chain Reaction richt zich op het heden en zal Proving Ground zich ten tijde van de Tweede Wereldoorlog afspelen met de wapens uit die tijd natuurlijk.

De drie games komen kort na elkaar uit en zullen ook één verhaallijn hebben. De games voor de Nintendo DS richt zich op de 12 plussers. Naast de Nintendo DS versies komen de games ook uit op de PSP en zullen deze zich op de 18 plussers richten.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?