Ook QuakeCon afgelast vanwege coronavirus

Geplaatst:
Aangepast: 31 maart 2020 22:31

Het ziet ernaar uit dat we langzamerhand een trend zien wat betreft game-evenementen. Ook QuakeCon is namelijk afgelast vanwege het coronavirus.

QuakeCon, een jaarlijks game-evenement waar fans van de games van id Software bij elkaar komen, moest dit jaar eigenlijk haar vijfentwintigste verjaardag vieren. Helaas gaat dit feest niet door, daar QuakeCon afgelast moet worden vanwege de dreiging van het coronavirus. Jaarlijks komen er duizenden fans van DOOM, Quake, Wolfenstein en The Elder Scrolls: Online op QuakeCon af. Hoewel het evenement pas in augustus plaatsvindt, geeft de organisatie van QuakeCon aan dat het simpelweg niet mogelijk was geweest om alles voor die tijd rond te krijgen terwijl de coronacrisis nog flink aan de gang is. QuakeCon is niet het eerste grote evenement dat wordt afgelast vanwege het coronavirus. Zo zorgt het virus ervoor dat de E3 conventie niet doorgaat en heeft ook gamescom de plannen gewijzigd.

QuakeCon moest dit jaar eigenlijk plaatsvinden van 6 tot en met 9 augustus.

Bron: id Software
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord