Nintendo's Doug Bowser praat over E3 plannen

Geplaatst:

Nintendo's Doug Bowser heeft een aantal details van de komende E3 onthuld. De plannen omvatten een virtuele presentatie, die volgens de Nintendo CEO 'leuk en meeslepend' wordt.

De Entertainment Software Association heeft Nintendo op hun lijst van partners gezet toen ze de data aankondigde van de volledig digitale E3 2021. We wisten dus al dat Nintendo betrokken zou zijn bij het evenement. De uitspraak van Bowser op zijn Twitter kanaal bevestigd nog net niet dat Nintendo een grote presentatie in Direct-stijl aan het plannen is voor de E3. Maar als je kijkt hoe Nintendo in het verleden heeft opgetreden tijdens E3, is het een logische conclusie.

E3 2021 vindt online plaats van 12 tot en met 15 juni.

Bron: Twitter Doug Bowser

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord