Moederbedrijf THQ koopt Tarsier Studios op

Geplaatst:
Aangepast: 20 december 2019 19:47

Embracer Group, het moederbedrijf van THQ/Koch heeft vandaag bekendgemaakt dat het Tarsier Studios heeft aangekocht. De Zweedse studio en diens IP's zijn nu dus onderdeel van Embracer Group.

Ontwikkelaar Tarsier Studios is ongetwijfeld het meest bekend van hun Little Nightmares-games, waarvan Little Nightmares II momenteel nog in ontwikkeling is. Recent kwamen zij nog geheel onverwacht met The Stretchers voor de Nintendo Switch op de proppen. Embracer Group ziet veel potentie in de ontwikkelaar en heeft de rechten aangekocht. Hier is zo'n tien miljoen dollar mee gemoeid. Alleen de rechten van Little Nightmares blijven van Bandai Namco.

Tarsier Studios is momenteel bezig met de ontwikkeling van Little Nightmares II, welke gepland staat voor een release in 2020.

Bron: VG247
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord