Microids gaat vier nieuwe Smurfen-games maken

Geplaatst:
Aangepast: 20 juni 2021 15:25

De Franse uitgever Microids heeft vandaag een grote aankondiging gedaan. Samen met IMPS, de licentiehouder van de Smurfenwereld, is Microids van plan nieuwe Smurfen-games te ontwikkelen.

Niet één nieuwe Smurfen-game, maar vier Smurfen-games moeten ontwikkeld worden in de komende jaren. Dat moet gebeuren in een tijdsbestek van vijf jaar, liet de Franse uitgever weten. Alle vier de game zouden verschillende genres moeten verkennen. Microids 'nieuwe dochteronderneming, Microids Distribution France, zal de distributie van het spel op het Franse grondgebied verzorgen. Het is nog onduidelijk welke partij de Europese-distributie voor de rekening neemt. Naast de vier Smurfen-games die gaan komen, zullen de Smurfen ook deel uitmaken van de 2021-line-up van Microids. De nieuwe Smurfen-game die afgelopen mei werd aangekondigd verschijnt eind dit jaar, onder de titel The Smurfs - Mission Vileaf. De game wordt tegelijkertijd gelanceerd op pc, PlayStation 4, Xbox One-consoles en Nintendo Switch. In deze nieuwe 3D-avonturenplatformgame zullen de Smurfen opnieuw de kwaadaardige Gargamels plannen moeten dwarsbomen om hun dorp en het hele bos te redden van zijn snode plannen.

Het is nog niet duidelijk wanneer The Smurfs - Mission Vileaf uitkomt. Wanneer er meer informatie beschikbaar is over een van de nieuwe Smurfen-games lees je het op onze website.

Bron: Microids

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Smurfs: Mission Vileaf

Series

-

Uitgever

Microids

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

25 oktober 2021

Ontwikkelaar

OSome Studio

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord