Hitman 3 is een groot commercieel succes

Geplaatst:
Aangepast: 16 april 2021 15:16

Hitman 3 is het grootste commerciële succes van de franchise, volgens uitgever IO Interactive. Het succes van de game kwam aan bod in een interview tussen CEO van de uitgever, Hakan Abrak, en GamesIndustry.biz.

Er klonken lovende woorden over Hitman 3 in het interview tussen IO Interactive CEO Hakan Abrak en GamesIndustry.biz. In het interview legde Abrak uit dat Hitman 3 niet alleen de hoogst gewaardeerde game van de serie is, maar ook de meest winstgevende voor de gehele franchise. En dat ondanks het feit dat Hitman 3 de eerste game was die volledig in eigen beheer door de studio werd uitgegeven. Abrak omschrijft het commerciële succes als een wending die meer dan welkom was, gezien het feit dat de eerste game niet voldeed aan de hoge verwachtingen van de vorige uitgever. Het Japande Square Enix liet de franchise eerder namelijk vallen. Hitman 3 heeft daarentegen de verwachtingen wel waargemaakt en verdiende, ondanks verbindingsproblemen op launch, alle gemaakte kosten in één week terug. Bekijk het hele interview met Hakan Abrak in de onderstaande video.

Hitman 3 is momenteel verkrijgbaar voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X, Nintendo Switch en Google Stadia.

Bron: GamesIndustry.biz

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Hitman 3

Series

Hitman

Uitgever

IO Interactive

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

20 januari 2021

Ontwikkelaar

IO Interactive

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord