Deadly Premonition 2 komt naar Steam

Geplaatst:

Het langverwachte vervolg op de cult-klassieker Deadly Premonition is niet langer een Nintendo Switch Exclusive. Deadly Premonition 2 is namelijk onderweg naar Steam.

Deadly Premonition is inmiddels alweer meer dan tien jaar oud en alom geliefd bij horrorfans. Toen bijna tien jaar na de release van het origineel aangekondigd werd dat Deadly Premonition 2 naar de Switch kwam, kregen veel fans er weer hoop in dat de franchise nieuw leven in zou kunnen worden geblazen. Helaas bleek de het hoog geanticipeerde vervolg niet helemaal aan de verwachtingen van fans te voldoen. Zo had de game heel wat performance issues op de hybride console van Nintendo en gaf onze eigen Delano in zijn review van Deadly Premonition 2 de game slechts twee van de vijf sterren. Toch wil uitgever Rising Star Games de hoop nog niet opgeven. In een jaarlijkse rapportage van moederbedrijf Thunderful Group staat namelijk vermeld dat Deadly Premonition 2 dit jaar naar Steam komt. Wellicht is de performance van de pc port wat beter, al had de pc port van de originele game ook wat problemen.

Deadly Premonition 2 is momenteel te spelen op de Nintendo Switch. Wanneer de game precies op Steam beschikbaar komt, is nog niet bekend,

Bron: Thunderful Group
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise

Series

-

Uitgever

Rising Star Games

Reviewscore

Platforms

Pc, Nintendo Switch

Releasedatum

10 juli 2020

Ontwikkelaar

TOYBOX inc.

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord