De Sims 4 onthult plannen voor het komende seizoen

Geplaatst:

Het team van De Sims heeft de plannen onthuld voor het komende seizoen. Het gaat om hints naar content die in de herfst moeten uitkomen voor De Sims 4.

De Sims 4 kwam alweer zeven jaar geleden uit op de pc. Door de jaren heen was er kritiek op De Sims 4 vanwege het gebrek aan content in de basisgame en de kwaliteit van sommige uitbreidingspakketten. Eerder deze maand bracht De Sims 4 een update uit voor De Sims 4 Spaday om de content in de gamepack uit te breiden. Het lijkt er nu op dat het team zich voor het komende seizoen gaat focussen op het verbeteren van de basisgame van De Sims 4. In de lijst met hints staat namelijk dat er geen uitbreidingspakketten of gamepacks gaan uitkomen, maar drie zogenaamde 'Fit Kits'. Verder staat er dat er gratis updates gaan uitkomen dit seizoen, waarvan één 'meer kleur geeft aan een ruimte'. De volledige lijst is hieronder te bekijken.

De Sims 4 is nu beschikbaar op de pc, Xbox One en PlayStation 4.

Bron: Twitter

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot De Sims 4

Series

De Sims

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

4 september 2014

Ontwikkelaar

Maxis

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord