Cyberpunk 2077 voor console wordt 'andere' game

Geplaatst:
Aangepast: 8 december 2020 14:27

Terwijl er ondertussen op het internet verschillende meldingen worden gedaan van bugs in Cyberpunk 2077, heeft een medewerker van CD Projekt Red gezegd dat Cyberpunk 2077 een "andere game" zal zijn met een aanstaande console-update.

Bugs in Cyberpunk zijn een groot onderwerp van discussie geworden na de eerste reeks recensies van de game. Zo mocht Tom Marks, redacteur bij gamewebsite IGN, al aan de slag met de pc-versie van de game. In zijn review maakte hij kenbaar dat de game nog over ontzettend veel bugs bevat, die erg afleidend werken. In de review gaf hij zelfs te kennen dat hij 'jaloers' is op spelers die pas over een paar maanden met de game aan de slag gaan, aangezien alle vervelende bugs tegen die tijd waarschijnlijk opgelost zijn. Fabian Döhla van Cyberpunk-ontwikkelaar CD Projekt Red stelt de massa gerust en heeft nu gezegd dat "een aantal problemen die recensenten tegenkwamen (en rapporteerden) al zijn verholpen, en dat sommige bugfixes onderdeel uitmaken van komende updates."

Cyberpunk 2077 verschijnt, na een ontwikkelingscyclus van acht jaar en drie keer uitgesteld te zijn, op 10 december 2020. Lees hier Rudy zijn kersverse opinion-artikel over de problematische release van Cyberpunk 2077.

Bron: Twitter

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Cyberpunk 2077

Series

-

Uitgever

CD PROJEKT RED

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

10 december 2020

Ontwikkelaar

CD Projekt RED

Gameliner Awards

Best of gamescom 2018

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord