Battlefield 2042 uitgesteld naar november

Geplaatst: 15 september 2021 23:40

We kunnen er helaas nog steeds niet omheen. Zelfs de grootste titels worden regelmatig uitgesteld en ditmaal moet Battlefield 2042 eraan gaan geloven.

Eerder vandaag publiceerde wij een bericht over de staat van Battlefield 2042. Volgens insiders werd Battlefield 2042 namelijk uitgesteld en helaas is dat waar gebleken. DICE geeft aan dat ze extra tijd nodig hebben om de first-person shooter af te maken. De uitdaging van ontwikkeling tijdens de coronapandemie heeft wederom impact gehad. Er is echter ook goed nieuws. Er wordt namelijk meer informatie vrijgegeven over de Battlefield 2042-bèta aan het einde van deze maand. DICE bedankt haar spelers voor het vertrouwen en geduld. De ontwikkelaar geeft aan nog steeds alle vertrouwen te hebben in het ontwikkelingsproces van Battlefield 2042.

Battlefield 2042 is beschikbaar vanaf 19 november voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5.

Bron: DICE
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Battlefield 2042

Series

Battlefield

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

19 november 2021

Ontwikkelaar

EA DICE

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord