Abandoned Trailers App preload release bekend

Geplaatst:
Aangepast: 13 juli 2021 13:43

Er is een datum aangekondigd voor de preload release van de Abandoned trailers app. Ontwikkelaar Blue Box Game Studios heeft dit nieuws via Twitter gedeeld.

Via Twitter maakte Blue Box Game Studios bekend dat de Abandoned Trailers App beschikbaar is om te preloaden. De preload is volledig gratis voor alle PlayStation 5-gebruikers. Ondanks dat de preload van de app beschikbaar is vóór het einde van juli, verschijnt de eerste video pas twee weken later. De eerste video wordt een introductie en de eerste trailer verschijnt in de loop van diezelfde maand. De survival first-person shooter Abandoned is onlangs aangekondigd voor de PlayStation 5. Het gaat om een nieuwe titel afkomstig van de Nederlandse ontwikkelaar Blue Box Game Studios. In Abandoned draait het om Jason Longfield die in een bos terecht is gekomen zonder te weten hoe dat gebeurd is. Het doel van de game is om ervoor te zorgen dat Jason kan ontsnappen door er onder andere te overleven. Abandoned maakt gebruik van 3D-audio en haptic feedback om het zo realistisch mogelijk te maken.

De Abandoned Trailers App is te preloaden vanaf 29 juli voor de PlayStation 5, waarbij de eerste video op 10 augustus verschijnt. De volledige game wordt aan het einde van dit jaar uitgebracht.

Bron: BLUE BOX Game Studios
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Abandoned

Series

-

Uitgever

Reviewscore

-

Platforms

PlayStation 5

Releasewindow

Q4 2021

Ontwikkelaar

Blue Box Game Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord