Nieuwjaarsgroet Naughty Dog onthult naderende DLC

Ook de ontwikkelstudio achter Uncharted 2, Naughty Dog, geniet op dit moment van een welverdiende vakantie. Toch hadden ze nog even tijd om voor jullie een nieuwjaarsgroet te brengen, waarin ze terugblikken op het afgelopen jaar en daarmee dus ook op het enorme succes dat ze met hun game behaald hebben.

Gelukkig is de vakantie van Naughty Dog niet al te lang, want ze hebben in hun groet aangekondigd de komende tijd flink aan de slag te gaan met de downloadable content voor Uncharted 2. De inhoud daarvan is nog totaal onbekend, al kun je natuurlijk altijd denken aan de standaard nieuwe maps voor de multiplayer en nieuwe wapens waarmee je jouw tegenstanders kunt bestrijden. Toch zou het bij Naughty Dog wel eens iets speciaals kunnen gaan worden, zeker gezien de originaliteit die ze al in de twee Uncharted delen hebben gestoken. We zullen zien wat ze dit jaar voor ons in petto hebben.

Hopefully you've caught a few of us enjoying our free time joining you in multiplayer here and there recently. We'll be back in the studio next week and you'll be hearing soon after that about some of the DLC we've been working on for UNCHARTED 2.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?