Nieuwe Zone of The Enders?

Het is al weer een tijdje geleden dat er een Zone of The Enders deel verscheen. Het laatste deel kwam namelijk een paar jaar geleden uit. De hoop op een eventueel derde deel was dan ook verdwenen, maar die komt langzaam weer terug.

Hideo Kojima is namelijk wel geïnteresseerd in een nieuwe Zone of The Enders game. Er staat echter wel iets tegen over, want zonder vele mails van de fans zal er geen derde deel uitkomen. Dus mail Konami en misschien zien we Zone of The Enders dan weer terug.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?