Nieuwe zombiegame onderweg

Als we het PlayStation Blog mogen geloven dan is Sony bezig met een nieuwe zombiegame exclusief voor de PS3. Sony is namelijk opzoek naar vrijwilligers die mee willen doen aan de opname van een trailer voor deze game.

Om wat voor game het precies gaat is nog onbekend, maar volgens David Bull, product marketing specialist bij Sony, zal het in elk geval niet om een humoristische zombie game gaan. Meer info over deze game zal tijdens de E3 bekend worden gemaakt.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?