Nieuwe Zelda toch dit jaar

De nieuwe Zelda game voor de Wii komt toch dit jaar. In een interview met een Japanse krant heeft Satoru Iwata, directeur van Nintendo, namelijk bekendgemaakt dat de nieuwe Zelda nog dit jaar zal gaan verschijnen.

In de krant staat echter vermeld dat de game nog dit jaar in Japan uitkomt of de game voor het einde van 2010 Europa gaat halen is dus nog even afwachten. De game zal waarschijnlijk wel eerder uitkomen dan gepland.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?