Nieuwe Zelda titel nog erg geheim

Het zijn niet alleen de gamers die nog niks weten van de nieuwe aangekondigde Zelda titel voor de Wii. Zelfs Reggie Fils-Aime van Nintendo of America heeft de titel nog niet gespeeld of zelfs gezien. Hij had het volgende gezegd tegen de mensen van MTV.

I've talked to people about it. I, personally, have not played Zelda. I've played more of our content that's closer in and that we've already announced. I look forward to my next trip to Kyoto to get my own hands on it.

Het enige dat we nog weten van de nieuwe Zelda titel is dat het een MotionPlus exclusive wordt, voor de Wii wordt ontwikkeld en dat er een grote aankondiging gepland staat voor op de E3 dit jaar. We zijn benieuwd.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?