Nieuwe Zelda duurt nog even

Na de game The Legend of Zelda: Twilight Princess, zitten alle Zelda fans natuurlijk te wachten tot de volgende Zelda game. Gelukkig heeft Shigeru Miyamoto bekendgemaakt dat de nieuwe Zelda game al in de maak is, maar het zal helaas nog wel een tijdje gaan duren voor de game officieel wordt aangekondigd.

Het zal waarschijnlijk niet lukken om de game de volgende E3 te tonen. Ze zijn al wel druk opzoek naar manieren om vernieuwing te brengen in de serie, want Shigeru Miyamoto heeft al eerder aangegeven dat ze niet zo tevreden zijn met sommige games uit de serie.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?