Nieuwe Xcom titel in de maak

Uitgever 2K Games heeft aangekondigd bezig te zijn aan een nieuwe titel in de Xcom serie. In de Xcom games ben jij in controle over een team dat alien invasies van de aarde moet voorkomen of stoppen.

De Xcom serie begon in 1993 als turn based strategie spel, maar nu gaat 2K er een First Person Shooter van maken. Deze verandering in de game gaat uitgevoerd worden door hetzelfde team dat BioShock heeft ontwikkeld. Er is nog geen release datum voor de game bekend, wel dat de game uit gaat komen op de Xbox360 en de pc.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?