Nieuwe Xbox Originals

Je kan nu al een tijdje Xbox Originals op je Xbox 360 downloaden. Xbox Originals zijn klassieke Xbox games die je wellicht gemist hebt. Vandaag heeft Microsoft bekendgemaakt dat er nieuwe titels aankomen.

SEGA Soccer Slam en Raze's Hell komen naar Xbox Live Marketplace. Ze zullen beiden op 15 december komen en voor 1200 Microsoft Points te koop zijn. Heb jij al eens een Xbox Original gekocht?

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?