Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Nieuwe Xbox Originals game?

Sommige originele Xbox games hebben we gemist. Dit vind Microsoft jammer, want er zitten veel pareltjes tussen. Daarom heeft het bedrijf Xbox Originals het leven in geroepen. Met deze dienst kan je via Xbox Live klassieke Xbox games downloaden.

Vandaag werd bekendgemaakt dat er wellicht een nieuwe Xbox Original aankomt. Ditmaal zal het Grabbed by the Ghoulies zijn. Dit is de eerste game die Rare heeft ontwikkeld voor de Xbox. Het bedrijf PEGI maakte een nieuwe rating voor deze game, maar nu voor de Xbox 360. Dit zegt meer dan genoeg.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?