Nieuwe Xbox Original

Met Xbox Originals blaast Microsoft nieuw leven in oude Xbox-klassiekers. Games als Halo, Jade Empire en Crash Bandicoot zijn al ter download beschikbaar op Xbox Live. Er is nu een nieuwe game beschikbaar als Original.

Grabbed By The Ghoulies was Rare's eerste game op de Xbox en daarom verdient het een plek tussen de Xbox Originals. De game is te downloaden voor 1200 Microsoft Points.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?