Nieuwe Xbox Live update beschikbaar

Microsoft maakt af en toe updates voor de Xbox 360. Zo was er een paar jaar terug een complete metamorfose van de user interface. Vandaag is er weer een update binnengekomen.

Deze update maakt het mogelijk om een flashdrive te gebruiken als extra opslagruimte. Maximaal 16GB flashdrives zijn mogelijk te gebruiken voor extra opslag. Grotere flashdrives worden niet geaccepteerd.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?