Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Nieuwe Xbox 360 bundels aangekondigd

Sinds de Xbox 360 sterk in prijs gedaald is en zelfs al vanaf 179 euro bij ons te bestellen is zullen veel mensen overgehaald zijn om de console toch te kopen. Microsoft vertrouwt er echter niet op dat de gedaalde prijs iedereen overtuigd en daarom komen ze met een aantal nieuwe bundels.

De eerste aangekondigde bundel is de Xbox 360 Premium console samen met Call of Duty: World at War. Dit is dus inclusief een 60 GB harddisk, AV-kabel en draadloze controller. Wij zullen deze bundel aanbieden voor 269* euro.

Naast deze bundel zal er nog een Xbox 360 pakket komen met de game Lips. De console bij dit pakket bevat een 256 MB memorycard, 5 arcade games, de game Lips en twee draadloze microfoons. Voor 209* euro kan je het bij ons bestellen.

De derde en laatste aangekondigde samenstelling bevat net als de eerste een Premium Xbox 360 console met 60 GB harde schijf, AV-kabel en een draadloze controller. Het verschil is echter dat het met de game Tomb Raider: Underword geleverd gaat worden. Helaas komt deze bundel niet in Europa.

Microsoft verwacht dat de bundels vanaf 21 november verkrijgbaar zijn in Nederland.

*Onder voorbehoud.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?