Nieuwe Xbox 360 bundel in aantocht

Waar een week geleden nog de geruchtenmachine nog op volle toeren draaide over een mogelijke nieuwe Xbox 360 bundel, komt Microsoft dan eindelijk met het verlossende woord.

Vandaag heeft Microsoft een nieuwe Xbox 360 Elite bundel aangekondigd, welke zal worden voorzien van de games Halo 3 en Fable 2. De bundel gaat 400 Dollar kosten en of de bundel ook in Europa gaat verschijnen is nog niet bekend.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?