Check al onze gamescom content hier!

Nieuwe WRC in oktober

Goed nieuws voor de rally fans onder ons, want er komt een nieuw deel van World Rally Championship uit in oktober voor de PlayStation 3, Xbox 360 en pc. Uitgever Black Bean Games heeft dit wereldkundig gemaakt.

WRC 2010 wordt ontwikkeld door Milestone, bekend van de Superbike en SBK series. De game bevat 78 rally proeven, welke in 13 landen worden gehouden. Ook krijgt WRC 2010 een speciale "Road to the WRC" mode.

WRC 2010 verschijnt 8 oktober op de PlayStation 3, Xbox 360 en pc.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?