Nieuwe Wii is meer dan alleen HD

De baas van Nintendo in Amerika, Reggie Fils-Aime, heeft gezegd dat de volgende Wii console niet alleen maar een update naar de ondersteuning van HD-beelden is. Volgens Fils-Aime is het toevoegen van nieuwe gameplay-opties minstens zo belangrijk. Het is niet voor niets dat meer dan 26 miljoen mensen over de hele wereld de "console met wat minder goed beeld" hebben gekocht.

Over 26 million consumers have bought a Wii, so the consumer is saying that, for them, the quality of the visual is not nearly as important as the overall entertainment - the overall value of that experience and that's really what's propelled us.

Er staat ons dus, naast een mooiere beeldkwaliteit, nog meer fun in de gameplay te wachten met de nieuwe Wii. De vraag is nu alleen: wanneer komt de nieuwe console op de markt? Volgens Fils-Aime gebeurd dit pas als alle unieke en originele ideeën op zijn, maar dat is volgens hem nog lang niet aan de orde.

We'll do that when we totally tapped out all of the experiences for the existing Wii and we are nowhere near doing that yet, so lots of ongoing opportunity for the consumer in the current generation.
Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?