Nieuwe Wii-bundels binnenkort in Amerika verkrijgbaar

Er deden al geruchten de ronde over mogelijke nieuwe bundels voor de Wii. Nu heeft Nintendo deze geruchten ook bevestigd. Nintendo's plan is om vanaf 9 mei in heel Amerika Wii-bundels te verkopen met niet alleen meer de game Wii Sports en de Wii Nunchuk, maar ook met Wii Sports Resort en de Wii-Motion-Plus.

Maar dit zal niet de enige verandering zijn, want deze bundels zullen in 2 versies verkocht worden. Je hebt nu namelijk de kiezen uit een witte of een zwarte Wii met bijpassende uitrusting, waar veel gamers al een hele tijd op wachten. Het wachten is alleen nog maar op de beloofde overige Wii-kleuren die Nintendo ooit heeft beloofd bij de aankondiging van de Wii (toen nog de Revolution genoemd).

Beiden bundels zullen vanaf 200 dollar verkrijgbaar zijn.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?