Nieuwe Wholesome Direct aangekondigd

Er is een nieuwe Wholesome Direct aangekondigd. Dit werd door de organisator van de presentatie, Wholesome Games, aangekondigd op Twitter.

De Wholesome Direct is een presentatie waarin schattige, of 'wholesome', games van indie gameontwikkelaars worden getoond. Vorig jaar vond er ook een Wholesome Direct plaats. In die presentatie waren onder andere de games Ooblets en Garden Story te zien. Nu heeft de organisator bekendgemaakt dat er dit jaar ook een Wholesome Direct gaat plaatsvinden. De aankondiging is hieronder te bekijken.

Wanneer de Wholesome Direct gaat plaatsvinden is nog niet bekend. Wholesome Games is op dit moment bezig met het verzamelen van games om in de presentatie te laten zien.

BRON Twitter

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?