Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Wario Land: The Shake Dimension

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 26 september 2008
  • Platformen Nintendo Wii
  • Genre Platform
  • Gameliner score

Nieuwe Wario trailer zet alles op stelten

Warioland: The Shake Dimension komt niet met snelle minigames, maar een grote game. De game laat je spelen met de Wiimote en Nunchuk in een 2D platform omgeving. Wario keert terug naar zijn roots door weer alles op stelten te gaan zetten!

Hoe hij dat doet kan je zien in zijn nieuwe trailer die op YouTube te zien is. klik hier om de trailer te bekijken. Wario Land: The Shake Dimension zal op 26 september het licht zien voor de Nintendo Wii.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?