Nieuwe WarCraft III patch uit

Blizzard, het bedrijf dat het verschrikkelijk druk moet hebben dankzij World of Warcraft: Cataclysm, StarCraft II en Diablo III, heeft blijkbaar tijd over om een nieuwe patch uit te brengen voor WarCraft III. Het is natuurlijk geweldig dat een bedrijf een acht jaar oude game nog steeds blijft onderhouden.

De patch hoort hacks zoals de tower hack, summon/cooldown hack, new crash hack, phoenix hack en de sleep hack op te lossen. Patch notes zijn te vinden op de pagina van Blizzard.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?