Burnout Paradise

  • Ontwikkelaar Criterion Studios
  • Eerste releasedatum 25 januari 2008
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Gameliner score -

Nieuwe wagens voor Burnout Paradise

Sinds de release van Burnout Paradise komt Criterion Games regelmatig met extra content. Onlangs kwamen er motoren en een dag- en nachtcyclus bij.

Donderdag zal er nieuwe content komen in de vorm van nieuwe voertuigen. Het Legendary Car Pack zal 800 Microsoft Points of 10 euro gaan kosten. Het pakket bevat de 88 Special (DeLorean), de Manhattan Spirit (Ecto-1), de Carson Knighthawk (KITT) en de Cavalry Bootlegger (General Lee).

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?