Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

NIeuwe video Harvest Moon: Welcome to the Wind Bazaar

Het was al bekend dat er een nieuwe Harvest Moon aan zou komen. Harvest Moon: Welcome to the Wind Bazaar zal wederom in het teken staan van het onderhouden van een boerderijtje. Dieren zullen ook een rol spelen in het hele verhaal.

Harvest Moon: Welcome to the Wind Bazaar verschijnt voor de Nintendo DS. Vandaag hebben we een nieuw filmpje voor je van de game. Bekijk hem hieronder.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?