Nieuwe vacatures bij Retro voor Metroid Prime 4

Geplaatst:

Retro Studios heeft via Twitter kenbaar gemaakt voor diverse vacatures op zoekt te zijn naar mensen die kunnen helpen bij het ontwikkelen van Metroid Prime 4. De ontwikkelaar heeft op dienst website een twaalftal vacatures open staan.

De ontwikkeling van Metroid Prime 4 kent een aparte geschiedenis. In eerste instantie was Bandai Namco de aangewezen partij om dit nieuwste deel in de Metroid-franchise vorm te geven, maar eenmaal verder in het proces verloor Nintendo het vertrouwen in een goede afloop en besloot te wisselen van ontwikkelaar. Bandai Namco werd dus van het project gehaald en alles belandde in de prullenbak. Retro Studios nam het stokje over en moest van voor af aan weer beginnen met Metroid Prime 4. Inmiddels zijn we een aantal maanden verder en is ontwikkelaar Retro Studios druk zoekende naar mensen om het team te versterken.

Door de wisseling is er nog maar weinig bekend over Metroid Prime 4. Het gaat waarschijnlijk ook nog wel even duren voordat we weten wanneer dit nieuwe deel in de schappen ligt.

Bron: Retro Studios
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Metroid Prime 4

Series

Metroid

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

-

Platforms

Nintendo Switch

Releasewindow

NNB

Ontwikkelaar

Retro Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord