Metroid Prime 4
  • ONTWIKKELAAR Retro Studios
  • EERSTE RELEASEDATUM NNB
  • PLATFORMEN Nintendo Switch
  • GENRE First Person Shooter
  • GAMELINER SCORE -

Nieuwe vacatures bij Retro voor Metroid Prime 4

Retro Studios heeft via Twitter kenbaar gemaakt voor diverse vacatures op zoekt te zijn naar mensen die kunnen helpen bij het ontwikkelen van Metroid Prime 4. De ontwikkelaar heeft op dienst website een twaalftal vacatures open staan.

De ontwikkeling van Metroid Prime 4 kent een aparte geschiedenis. In eerste instantie was Bandai Namco de aangewezen partij om dit nieuwste deel in de Metroid-franchise vorm te geven, maar eenmaal verder in het proces verloor Nintendo het vertrouwen in een goede afloop en besloot te wisselen van ontwikkelaar. Bandai Namco werd dus van het project gehaald en alles belandde in de prullenbak. Retro Studios nam het stokje over en moest van voor af aan weer beginnen met Metroid Prime 4. Inmiddels zijn we een aantal maanden verder en is ontwikkelaar Retro Studios druk zoekende naar mensen om het team te versterken.

Door de wisseling is er nog maar weinig bekend over Metroid Prime 4. Het gaat waarschijnlijk ook nog wel even duren voordat we weten wanneer dit nieuwe deel in de schappen ligt.

BRON Retro Studios

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?