Nieuwe updates voor PlayStation Store

Op 6 mei, PlayStation Day, en 8 mei zal Sony de PlayStation Store updaten met nieuwe demo's, trailers en expansion packs.

Zie hieronder de lijst:

06 May - PlayStation Store

Game Demos:

- Condemned 2
- Haze

Full Games:

- Blast Factor Advanced
- High Velocity Bowling
- Street Skater

Trailers:

- Buzz! Quiz TV
- Secret Agent Clank
- Siren Blood Curse

Expansion Packs:

- Blast Factor Advanced Research
- High Velocity Bowling Character - Mike


08 May - PlayStation Store

Game Demos:

- Bourne Conspiracy
- Race Driver: GRID

Trailers:

- Echochrome Apple
- Play Compilation
- Press Conference

Expansion Packs:

- Army of Two
- Guitar Hero III: Legends of Rock - Def Leppard Track Pack
- Guitar Hero III: Legends of Rock - Muse Track Pack

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?