Nieuwe updates Red Dead Redemption 2 aangekondigd

Geplaatst:
Aangepast: 19 maart 2019 21:03

Rockstar Games heeft grote updates aangekondigd voor de komende vier weken. Buiten extra content, gaat er ook een hoop veranderen aan het hostility-systeem van Read Dead Online.

Vanaf vandaag kunnen spelers al aan de slag met een nieuw Free Roam Event, waarbij exclusieve items en bonussen te verkrijgen zijn. In de komende vier weken wordt daar nog van alles aan toegevoegd. Zo worden er meer Showdown en Racing modi vrijgegeven. Rockstar heeft daarnaast nog een grote update in petto die verandering gaat brengen in het hostility-systeem. Spelers kunnen er straks voor kiezen om actief of passief deel te nemen aan Red Dead Online. Als je in de defensieve modus speelt krijg je minder confrontaties, waardoor je bijvoorbeeld rustig kunt vissen, jagen of te paard de omgeving kunt verkennen. In deze verdedigende speelstijl kun je niet worden gevangen door een lasso of critical hits ontvangen en geven. Hierdoor moet er een betere balans komen tussen een aanvallende en defensieve speelstijl.

onbekend

Daar blijft het niet bij, want Rockstar heeft ook bekendgemaakt dat er nieuwe A Land of Oppertunity missies, nieuwe Free Roam missies en nieuwe dynamische gebeurtenissen. Deze updates volgen in de komende vier weken, maar een exacte datum heeft Rockstar hiervoor niet vrijgegeven.

Bron: Persbericht Rockstar Games
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Red Dead Redemption 2

Uitgever

Rockstar Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

26 oktober 2018

Ontwikkelaar

Rockstar Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord