Red Dead Redemption 2
  • ONTWIKKELAAR Rockstar Studios
  • RELEASEDATUM 26 oktober 2018
  • PLATFORMEN PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Actie, Open-World
  • GAMELINER SCORE

Nieuwe updates Red Dead Redemption 2 aangekondigd

Rockstar Games heeft grote updates aangekondigd voor de komende vier weken. Buiten extra content, gaat er ook een hoop veranderen aan het hostility-systeem van Read Dead Online.

Vanaf vandaag kunnen spelers al aan de slag met een nieuw Free Roam Event, waarbij exclusieve items en bonussen te verkrijgen zijn. In de komende vier weken wordt daar nog van alles aan toegevoegd. Zo worden er meer Showdown en Racing modi vrijgegeven. Rockstar heeft daarnaast nog een grote update in petto die verandering gaat brengen in het hostility-systeem. Spelers kunnen er straks voor kiezen om actief of passief deel te nemen aan Red Dead Online. Als je in de defensieve modus speelt krijg je minder confrontaties, waardoor je bijvoorbeeld rustig kunt vissen, jagen of te paard de omgeving kunt verkennen. In deze verdedigende speelstijl kun je niet worden gevangen door een lasso of critical hits ontvangen en geven. Hierdoor moet er een betere balans komen tussen een aanvallende en defensieve speelstijl.

Red Dead Redemption 211

Daar blijft het niet bij, want Rockstar heeft ook bekendgemaakt dat er nieuwe A Land of Oppertunity missies, nieuwe Free Roam missies en nieuwe dynamische gebeurtenissen. Deze updates volgen in de komende vier weken, maar een exacte datum heeft Rockstar hiervoor niet vrijgegeven.

BRON Persbericht Rockstar Games

Over auteur Patrick Lamers

Patrick LamersAls Junior Eindredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?