The Evil Within 2

  • Ontwikkelaar Tango Gameworks
  • Eerste releasedatum 13 oktober 2017
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Gameliner score

Nieuwe update voor The Evil Within 2

Bethesda heeft een nieuwe update voor The Evil Within 2 uitgebracht. Zo krijg je toegang tot een nieuwe moeilijkheidsgraad en verschillende cheats.

Voor diegene die echt uitgedaagd willen worden, is de nieuwe moeilijkheidsgraad Akuma beschikbaar. En als je hier geen zin in hebt, is er nu de mogelijkheid om de game makkelijker te maken door te cheaten. Met Infinite Stamina, One-Shot Kills en Invincibility wordt de game een stuk toegankelijker. Je kunt alleen toegang tot deze update krijgen als je jouw exemplaar van de game linkt met je Bethesda.net account. Zo kun je je account koppelen met Facebook of Twitch en is het ook mogelijk om de games van Bethesda direct te kopen.

The Evil Within 2

The Evil Within 2 is verkrijgbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en de pc.

BRON pcgamer

Over auteur Philip Zeldenthuis

Philip Zeldenthuis Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?