Red Dead Redemption
  • ONTWIKKELAAR Rockstar San Diego
  • EERSTE RELEASEDATUM 21 mei 2010
  • PLATFORMEN Xbox 360, PlayStation 3
  • GENRE Actie, Open-World
  • GAMELINER SCORE

Nieuwe update voor Red Dead Redemption

Red Dead Redemption werd door ons zeer gewaardeerd. De game had hier en daar wel een aantal bugs en glitches. Rockstar brengt regelmatig updates uit om deze bugs te verhelpen.

Zo is er vandaag weer een update verschenen. Deze update behandeld vooral de connectieproblemen. De NAT-problemen zouden nu opgelost moeten zijn.

Daarnaast heeft Rockstar ook een extra modus toegevoegd aan de multiplayer. Hardcore Free Roam zal alleen Expert Aim ondersteunen. Deze modus zal beschikbaar komen zodra je de game heb geüpdate.

Voor de volledige lijst van problemen die verholpen zijn door deze patch, kan je hier kijken

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?