Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Nieuwe update voor je PlayStation 3

Het is weer zover, de PlayStation 3 zal weer een update moeten ondergaan zodra je hem morgen opstart. Het is niet precies bekend wat er met deze update zal komen. Het zal in ieder geval niks baanbrekend zijn.

Zo zullen filmpjes op internet nu in full-screen te kijken zijn, zoals een YouTube video. Meer weten we nog niet van de toekomstige update. Home zal er in ieder geval niet bij inbegrepen zitten.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?