Call of Duty 4: Modern Warfare

  • Ontwikkelaar Infinity Ward
  • Eerste releasedatum 7 november 2007
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo DS, Nintendo 3DS
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score -

Nieuwe update voor Call of Duty 4

Call of Duty 4: Modern Warfare wordt online massaal gespeeld. Of je nou een pc, Xbox 360 of PlayStation 3 bezitter bent. Er zal vast wel iemand in je friends list staan die deze game speelt of misschien jijzelf wel.

Vandaag heeft Infinity Ward, de ontwikkelaar van de game, bekendgemaakt deze maand nog een nieuwe update te lanceren. Deze zal een hoop nieuwe features bevatten zoals:

Meer Killcams, zelfs voor Airstrikes en RPG's
Chase Cam kan ook in Third Person view worden bekeken
Ragdoll cam wordt toegevoegd
Meer Spawnplaatsen

Dit is nog niet alles. Voor de hele lijst moet je hier even klikken. Er is nog geen officiële releasedatum bekend van de update, alleen dat hij deze week komt.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?