Nieuwe update Fallout 76 laat je een eigen brouwerij beginnen

Geplaatst:
Aangepast: 4 maart 2019 11:35

Bethesda maakte vorige week de toekomstplannen voor Fallout 76 bekend. Een van de nieuwe features die naar de game gaat komen, is het beginnen van een eigen brouwerij.

De eerste grote update van Fallout 76, genaamd Wild Appalachia, komt deze maand naar de game en brengt tal van nieuwe features, nieuwe queesten en een nieuwe spelmodus met zich mee. In een blogbericht maakte Bethesda onlangs bekend dat een van de nieuwe features die binnenkort naar Fallout 76 gaat komen, het beginnen van je eigen brouwerij gaat zijn. Middels een nieuwe queeste krijgen spelers toegang tot een nieuw crafting-systeem waarmee ze NukaShine kunnen maken. Deze zelfgemaakte dranken maken je na het drinken tijdelijk een beetje sterker, maar hebben ook negatieve effecten en je krijgt er zelfs een kater van.

Fallout 76 is momenteel te spelen op pc, PlayStation 4 en Xbox One. De eerste update, Wild Appalachia, is vanaf 12 maart beschikbaar.

Bron: Bethesda
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Fallout 76

Series

Fallout

Uitgever

Bethesda Softworks

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

14 november 2018

Ontwikkelaar

Bethesda Game Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord