Nieuwe update brengt grote aanpassingen aan Call of Duty: Black Ops 4's BlackOut

Geplaatst:

Een nieuwe update brengt grote aanpassingen met zich mee voor BlackOut, de Battle Royale modus van Call of Duty: Black Ops 4. Custom matches, verbeterde audio en nieuwe outfits zijn een greep uit de veranderingen dat de nieuwe update bevat.

Dankzij de BlackOut custom games kun je op een kleinschaliger niveau met je vrienden de levels van BlackOut verkennen. Momenteel kunnen slechts twaalf spelers tegelijkertijd een custom match spelen, maar Treyarch is van plan dit in de toekomst uit te breiden. Er is keuze uit solo, duo of squad matches. Voor de PlayStation 4-versie zijn vanaf nu alle specialistische karakters ontgrendeld, zonder dat je alle missies van het desbetreffende personage hoeft te spelen. Voor degene die wel de moeite hebben gedaan deze missies te volbrengen, is er een nieuwe exclusief outfit beschikbaar dat "The Numbers" heet. Ook de audio is verbeterd dankzij deze nieuwe update.

onbekend

Update 1.10 is per direct beschikbaar voor Call of Duty: Black Ops 4. Bepaalde onderdelen van de update zijn momenteel alleen nog beschikbaar voor de PlayStation 4-versie van de game.

Bron: Treyarch
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Call of Duty: Black Ops 4

Series

Call of Duty

Uitgever

Activision Blizzard

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

12 oktober 2018

Ontwikkelaar

Treyarch

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord