Nieuwe Unreal Engine nog meer duister

Mike Capps president van Epic Games, ontwikkelaar van onder andere Unreal Tournament 3 en Gears of War vertelt in een interview dat de nieuwe Unreal Engine, meer duister wordt dan Unreal Engine 3.

Mike Capps zegt verteld verder nog:

Dus we zijn allemaal een beetje nerveus. We willen altijd vooruitlopen op iedereen.
Jullie hebben vast genoeg geruchten gehoord over wanneer de engine klaar is, maar de datum blijft altijd veranderen
Ik denk dat ik nog wel een e-mail van drie jaar geleden kan vinden waarin ik zeg dat de engine al over drie maanden klaar kan zijn. En dat denk ik elk jaar weer.


Het bedrijf is nerveus hoe de engine zal worden ontvangen. Games als Unreal Tournament 3 zijn al aardig aan de duistere kant, volgens Capps kan het dus nog erger.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?