Nieuwe uitbreiding Pokémon TCG Cosmic Eclipse verkrijgbaar

Geplaatst: 6 november 2019 08:00

Vanaf deze maand is er weer een nieuwe uitbreiding beschikbaar voor de Pokémon Trading Card Game. Pokémon kaarten-verzamelaars kunnen zich nu richten op nieuwe TCG-kaarten van Sun & Moon onder de naam Cosmic Eclipse.

De nieuwe set bevat verschillende Pokémon en Trainer TAG TEAM-combinaties en brengt daarnaast ook nieuwe TAG TEAM-trio's met zich mee. Een tweetal trio's betreden met Cosmic Eclipse het kartonnen strijdveld en kunnen vanaf nu worden verzameld en in gevechten worden gebruikt. In het mytische en legendarische spectrum vormen Arceus, Dialga en Palkia-GX een trio. Ook kun je je deck versterken met Togepi, Cleffa en Igglybuff-GX. Uiteraard bevat de Cosmic Eclipse uitbreiding ook de nodige supporter-kaarten, zoals twintig Trainer-kaarten en een nieuwe Special Energy-kaart.

De Sun & Moon: Cosmic Eclipse uitbreiding is vanaf nu verkrijgbaar voor de Pokémon Trading Card Game.

Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord