Check al onze gamescom content hier!

Nieuwe tv-spot Prince of Persia: The Sands of Time

Zoals je misschien hebt gelezen in mijn Gameseries over Prince of Persia, ben ik redelijk sceptisch over de film die eraan zit te komen over The Sands of Time. De film wordt gemaakt door Disney, in samenwerking met Jerry Bruckheimer. Hem kennen we ook van de Transformers-films.

De film komt uit op 19 mei. Rond die tijd zal ook Prince of Persia: The Forgotten Sands uitkomen. Deze game is lichtelijk gebaseerd op de film. Tijdens de Superbowl dit jaar werd er een korte tv-spot laten zien van de film. Check die tv-spot hieronder.

TAGS

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?