Nieuwe Turtles kost minder

De Teenage Mutant Ninja Turtles-games van vroeger vonden mensen erg vermakelijk. De nieuwere games van deze schildpadden, die vooral gebaseerd zijn op de nieuwe tekenfilmserie en de film, zijn wat minder goed ontvangen. Aanstaande woensdag komt Ubisoft met een remake van een ouderwetse Turtles-game; Teenage Mutant Ninja Turtles: Turtles in Time Re-Shelled.

Deze remake zou oorspronkelijk 1200 Microsoft Points gaan kosten, maar de uitgever bekeek de prijs nog eens en heeft besloten om de game 800 Microsoft Points te laten kosten. Ga jij deze nieuwe Turtles halen op woensdag?

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?