Turok

  • Ontwikkelaar Propaganda Games
  • Eerste releasedatum 25 juli 2008
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Switch
  • Gameliner score -

Nieuwe Turok trailer

Toen Acclaim vroeger met de Turok franchise kwam, stond uitgever in de picture. Maar tijdens het PlayStation 2 tijdperk ging Acclaim failliet. De franchise van Turok werd verkocht aan Disney Interactive en nu komen zij met een nieuwe Turok game! Richting februari 2008 moet de game komen voor PC, PlayStation 3 en de Xbox 360.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?