Prince of Persia
  • ONTWIKKELAAR Ubisoft
  • EERSTE RELEASEDATUM 5 december 2008
  • PLATFORMEN Pc, Nintendo Entertainment System, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii
  • GENRE Actie, Avonturen
  • GAMELINER SCORE

Nieuwe trailer van Prince of Persia

De prins is terug! Vandaag heeft Ubisoft, tijdens de Tokyo Game Show, een nieuwe trailer uitgegeven van de nieuwe Prince of Persia game die we in december mogen verwachten.

Geniet de komende twee minuten van de nieuwste beelden van de Perzische prins.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?