Nieuwe trailer van F.E.A.R.3

Warner Bros heeft in aanloop van de gamescom, welke volgende week losbarst in Keulen, een nieuwe trailer vrijgegeven van F.E.A.R. 3.

De trailer geeft je een kijkje in de keuken van de broers Point Man en Paxton Fettel, die nogal complex in elkaar zitten en de zoons zijn van Alma. Alma is ook weer back in business.

F.E.A.R. 3 is een paranormale horror-game, met een boeiend verhaal en een uitgebreide co-op. Om die angstaanjagende angst in de game te krijgen heeft de ontwikkelaar hulp van John Carpenter (Halloween) en Steve Niles (30 Day of Nights) gekregen bij de ontwikkeling van deze game.

F.E.A.R 3 staat gepland voor de herfst van 2010 en verschijnt op de pc, PlayStation 3 en Xbox 360.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?